Μείωση του αριθμού Αμερικανών στρατιωτών σε Αφγανιστάν και Ιράκ ανακοίνωσε το Πεντάγωνο

Μείωση του αριθμού Αμερικανών στρατιωτών σε Αφγανιστάν και Ιράκ ανακοίνωσε το Πεντάγωνο

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μειώσει τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν από 4.500 σε 2.500 ως τις 15 Ιανουαρίου του 2021, λίγες μέρες τη λήξη της θητείας της σημερινής αμερικανικής Κυβέρνησης, υποχωρώντας από την απειλή του απερχόμενου Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για πλήρη αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων έως τα Χριστούγεννα.


Παράλληλα το Πεντάγωνο ανακοίνωσε μείωση του αριθμού των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ από 3.000 σε 2.500. Ο Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Ρόμπερτ Ο` Μπράιαν δήλωσε πως ο Τραμπ ελπίζει πως όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν και το Ιράκ θα έχουν επαναπατριστεί έως τον Μάιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE