Μείωση του αριθμού Αμερικανών στρατιωτών σε Αφγανιστάν και Ιράκ ανακοίνωσε το Πεντάγωνο

Μείωση του αριθμού Αμερικανών στρατιωτών σε Αφγανιστάν και Ιράκ ανακοίνωσε το Πεντάγωνο

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μειώσει τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν από 4.500 σε 2.500 ως τις 15 Ιανουαρίου του 2021, λίγες μέρες τη λήξη της θητείας της σημερινής αμερικανικής Κυβέρνησης, υποχωρώντας από την απειλή του απερχόμενου Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για πλήρη αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων έως τα Χριστούγεννα.


Παράλληλα το Πεντάγωνο ανακοίνωσε μείωση του αριθμού των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ από 3.000 σε 2.500. Ο Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Ρόμπερτ Ο` Μπράιαν δήλωσε πως ο Τραμπ ελπίζει πως όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν και το Ιράκ θα έχουν επαναπατριστεί έως τον Μάιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE