ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Ξανά κοντά στους 600 σκαρφάλωσε ο ημερήσιος απολογισμός των θυμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας που ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ της Τρίτης, το προηγούμενο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 598 θάνατοι φορέων του ιού που κατέληξαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Συνολικά πλέον τα θύματα της πανδημίας στη χώρα ανέρχονται επισήμως σε 52.745.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 20.051 και συνολικά έφτασαν τα 1.410.732.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται 15.830 φορείς του ιού, εκ των οποίων οι 1.391 σε αναπνευστήρα. Οι εισαγωγές του 24ώρου ανήλθαν σε 1.601.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE