ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχεδόν 600 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Ξανά κοντά στους 600 σκαρφάλωσε ο ημερήσιος απολογισμός των θυμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας που ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ της Τρίτης, το προηγούμενο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 598 θάνατοι φορέων του ιού που κατέληξαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Συνολικά πλέον τα θύματα της πανδημίας στη χώρα ανέρχονται επισήμως σε 52.745.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 20.051 και συνολικά έφτασαν τα 1.410.732.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται 15.830 φορείς του ιού, εκ των οποίων οι 1.391 σε αναπνευστήρα. Οι εισαγωγές του 24ώρου ανήλθαν σε 1.601.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.