ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

Οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/11 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι εννέα συλληφθέντες που είχαν τεθεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14/11. 

Το Δικαστήριο όρισε την 14η Δεκεμβρίου 2020, ως νέα ημερομηνία παρουσίασης των εννέα προσώπων στο Δικαστήριο και στην συνέχεια και οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 


Όσον αφορά τους 4 υποκινητές της εκδήλωσης, εναντίον τους  καταχωρήθηκε υπόθεση και το Δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης την 12η Δεκεμβρίου, 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 27 συλλήψεις για τα επεισόδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.