ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

Οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/11 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι εννέα συλληφθέντες που είχαν τεθεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14/11. 

Το Δικαστήριο όρισε την 14η Δεκεμβρίου 2020, ως νέα ημερομηνία παρουσίασης των εννέα προσώπων στο Δικαστήριο και στην συνέχεια και οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 


Όσον αφορά τους 4 υποκινητές της εκδήλωσης, εναντίον τους  καταχωρήθηκε υπόθεση και το Δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης την 12η Δεκεμβρίου, 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 27 συλλήψεις για τα επεισόδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE