ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

Οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/11 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι εννέα συλληφθέντες που είχαν τεθεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14/11. 

Το Δικαστήριο όρισε την 14η Δεκεμβρίου 2020, ως νέα ημερομηνία παρουσίασης των εννέα προσώπων στο Δικαστήριο και στην συνέχεια και οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 


Όσον αφορά τους 4 υποκινητές της εκδήλωσης, εναντίον τους  καταχωρήθηκε υπόθεση και το Δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης την 12η Δεκεμβρίου, 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 27 συλλήψεις για τα επεισόδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.