ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια - Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

Οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/11 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι εννέα συλληφθέντες που είχαν τεθεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14/11. 

Το Δικαστήριο όρισε την 14η Δεκεμβρίου 2020, ως νέα ημερομηνία παρουσίασης των εννέα προσώπων στο Δικαστήριο και στην συνέχεια και οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 


Όσον αφορά τους 4 υποκινητές της εκδήλωσης, εναντίον τους  καταχωρήθηκε υπόθεση και το Δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης την 12η Δεκεμβρίου, 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 27 συλλήψεις για τα επεισόδια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE