ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλη η οικογένεια του 42χρονου, φωνάζει για ιατρική αμέλεια - «Είναι προαναγγελία θανάτου»

Έξαλλη η οικογένεια του 42χρονου, φωνάζει για ιατρική αμέλεια - «Είναι προαναγγελία θανάτου»

 «Προαναγγελία θανάτου» ήταν τα λόγια του κ. Τάσου Κουλία, οικογενειακού φίλου του εκλιπόντα 42χρόνου.

Σε δηλώσεις του, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Τάσος Κουλία ανέφερε χαρακτηριστικά το τι είχε προηγηθεί πριν ανακοινωθεί το λυπητερό νέο στην οικογένεια του ατυχούντος. Όπως είχε πει, ο ασθενής μετέβη στο Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από τη μη εύρεση του γιατρού του ΓεΣυ για καρδιογράφημα που είχε παραπομπή του από τον γιατρό ιδιωτικού νοσοκομείου που είχε πραγματοποιήσει την εγχείρηση και στην οποία είχαν προκληθεί πόνοι στην κοιλιακή χώρα μετά από 25 μέρες.

«Υπάρχει μηχανή χωρίς αυτοκίνητο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουλίας, για το λόγο ότι μετά από αρκετές ώρες και με παράπονα της οικογένεια σε δικηγόρο εισήχθη στις πρώτες βοήθειες όπου τον ανέλαβαν 2 ειδικευόμενοι χειρούργοι. Μετά από τις εξετάσεις που του διεξάχθηκαν και ήταν όλα καλά, ξαφνικά βρέθηκε διασωληνωμένος.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Γεώργιος Καροτσάκης, Εκτελεστικός Διευθυντής Λάρνακας – Αμμοχώστου ΟΚΥπΥ, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το συμβάν μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ζαχαρία Κουλία και αμέσως ζήτησε να του παραχθούν όλες οι σωστές εξετάσεις και να μετέβη ειδικός έμπειρος χειρούργος από την Λευκωσίας. Ο λόγος της μη μεταφοράς του ήταν για προληπτικούς λόγους για να μην υπάρξουν περεταίρω επιπλοκές. Ο κ. Καρατσάκης αν μη τι άλλο αναφέρει πως θα διερευνηθεί έρευνα για το ότι συνέβη, για να δει εάν υπάρχει αμέλεια πάνω στο περιστατικό και γιατί δεν υπήρχαν οι ιατροί στο τομέα που έπρεπε να ήταν.

Τέλος ο κύριος Καροτσάκης είπε ότι το συμβάν αυτό χαρακτηρίζεται πολυσύνθετο γιατί εκτός από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας εμπλέκεται και γνωστό Ιδιωτικό Νοσοκομείο.     

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top