ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, πέντε βαθμών ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες, καταδίκασε σήμερα Τετάρτη (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 51χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.


Το τροχαίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου, 2017, γύρω στις 8 το πρωί, όπου ενώ ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αλεξανδρείας στη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο πεζό. Ο 83χρονος Σολωμός Μιχαήλ, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ίδια ημέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.