ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, πέντε βαθμών ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες, καταδίκασε σήμερα Τετάρτη (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 51χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.


Το τροχαίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου, 2017, γύρω στις 8 το πρωί, όπου ενώ ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αλεξανδρείας στη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο πεζό. Ο 83χρονος Σολωμός Μιχαήλ, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ίδια ημέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.