ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, πέντε βαθμών ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες, καταδίκασε σήμερα Τετάρτη (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 51χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.


Το τροχαίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου, 2017, γύρω στις 8 το πρωί, όπου ενώ ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αλεξανδρείας στη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο πεζό. Ο 83χρονος Σολωμός Μιχαήλ, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ίδια ημέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE