ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 51χρονο για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, πέντε βαθμών ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες, καταδίκασε σήμερα Τετάρτη (18/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 51χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση που αφορά πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.


Το τροχαίο είχε συμβεί στις 18 Ιουλίου, 2017, γύρω στις 8 το πρωί, όπου ενώ ο 51χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αλεξανδρείας στη Λεμεσό, παρέσυρε και τραυμάτισε 83χρονο πεζό. Ο 83χρονος Σολωμός Μιχαήλ, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ίδια ημέρα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE