ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Προγραμματίζονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις – Πώς θα δράσει η Αστυνομία – Διάλυση και καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ:  Προγραμματίζονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις – Πώς θα δράσει η Αστυνομία – Διάλυση και καταγγελίες

Δημοσιεύτηκε την Τρίτη 17/11 το νέο διάταγμα στο οποίο απαγορεύονται οι εκδηλώσεις- συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις και ήδη για το Σάββατο 21/11 είναι προγραμματισμένες τέσσερις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο.

Όπως πληροφορούμαστε μερίδα πολιτών που βρέθηκαν στις προηγούμενες συγκεντρώσεις δεν κάνουν πίσω και συνεχίζουν μέσω των social media να κοινοποιούν αναρτήσεις στις οποίες γίνεται λόγος για δυναμικό παρόν παρά τα διάταγμα που τις απαγορεύει.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το γραφείο Τύπο της Αστυνομίας ζητώντας να πληροφορηθούμε πώς θα δράσουν τα μέλη της Δύναμης αν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιηθούν.

«Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τα διατάγματα. Βρισκόμαστε σε επιφυλακή και σε ετοιμότητα και όσοι παραβιάζουν τα διατάγματα θα υπόκεινται στις διατάξεις του νόμου» είναι η θέση της Αστυνομίας ενώ εννοείται πως σε περίπτωση που σημειωθούν έκτροπα θα γίνουν συλλήψεις προειδοποιούν οι αρμόδιες Αρχές καθώς όπως διαμηνύουν «δεν θέλουμε να ξαναδούμε τα φαινόμενα της περασμένης βδομάδας»

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πηγή της ιστοσελίδας μας δεν αποκλείεται να δοθούν οδηγίες στους αστυνομικούς στις κατά τόπους επαρχίες, πως αν δουν συγκεντρωμένο πλήθος να προχωρήσουν σε διάλυσή τους, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του διατάγματος, ενώ θα μοιράζουν και καταγγελίες στους παραβάτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top