ΚΥΠΡΟΣ: 48 θετικά τεστ έβγαλαν τα rapid test - Αναλυτικά σε κάθε πόλη- Αναμένεται επαλήθευση

ΚΥΠΡΟΣ: 48 θετικά τεστ έβγαλαν τα rapid test - Αναλυτικά σε κάθε πόλη- Αναμένεται επαλήθευση

Αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας.

Κανονικά προχωρά το πληθυσμιακό πρόγραμμα που εφαρμόζεται παγκύπρια με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), τα οποία χρησιμοποιούνται ενισχυτικά των μοριακών εξετάσεων (PCR test) στην προσπάθεια για έλεγχο της εξάπλωσης του ιού.

Συγκεκριμένα, σήμερα, 18 Νοεμβρίου 2020, διενεργήθηκαν συνολικά 3,049 rapid tests από τις 11 κινητές μονάδες δειγματοληψίας, από τα οποία προέκυψαν 48 θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά, τα rapid tests που έγιναν ανά περιοχή, καθώς και τα θετικά που προέκυψαν, παρουσιάζονται στον πιο κάτω πίνακα.

Αναφέρεται ότι τα άτομα που είχαν θετικό αποτέλεσμα με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, ενημερώθηκαν και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό μέχρι την επαλήθευση του αποτελέσματος με τη μέθοδο της μοριακής εξέτασης (PCRtest).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE