Η ανάγκη ευρωπαϊκής απάντησης στις προκλήσεις Τουρκίας σε τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Χριστοδουλίδη

Η ανάγκη ευρωπαϊκής απάντησης στις προκλήσεις Τουρκίας σε τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τετάρτη ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών Ελλάδας και Κύπρου, υπό το φως των τουρκικών παράνομων ενεργειών στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαρώσια και ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ.


Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, o Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών σημείωσε: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον ΥΠΕΞ Κύπρου ενόψει της αυριανής τηλεδιάσκεψης των ΥΠΕΞ της ΕΕ. Στο επίκεντρο ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου και η ανάγκη ευρωπαϊκής απάντησης στις τουρκικές παράνομες και προκλητικές ενέργειες σε Αν. Μεσόγειο και Βαρώσια».


 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE