Θετικός στον κορωνοϊό ο Υπουργός Κώστας Καδής- Η ανάρτησή του στο Twitter

Θετικός στον κορωνοϊό ο Υπουργός Κώστας Καδής- Η ανάρτησή του στο Twitter

Κρούσμα κορωνοϊού στο Υπουργικό Συμβούλιο καθώς ο Κώστας Καδής μετά από τεστ βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο Υπουργός Γεωργίας με ανάρτησή του στο Twitter ανακοινώνει ότι το αποτέλεσμα της εξέτασής του μέσα από τη διαδικασία ιχνηλάτηση επαφών ήταν θετικό με αποτέλεσμα ο κύριος Καδής να τεθεί σε καραντίνα.

Στέλνει παράλληλα το μήνυμα παραμένει αισιόδοξος και εύχεται σύντομα να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία της πανδημίας ενώ συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι.

Η ανάρτησή του: 

Μετά από διαδικασία ιχνηλάτησης, απόψε διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19. Παραμένω απομονωμένος και εργάζομαι από το σπίτι. Εύχομαι να ξεπεράσουμε σύντομα τη δοκιμασία της πανδημίας.
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE