ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, καθώς ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Καρούσος ανακοίνωσε πως έχει αυτοπεριοριστεί.

«Φίλες και φίλοι, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχω αυτοπεριοριστεί καθώς ήρθα σε επαφή με τον Υπ. Γεωργίας, , ο οποίος είναι θετικός στον κωρονοϊό.  Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας», έγραψε στην ανάρτηση του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE