ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, καθώς ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Καρούσος ανακοίνωσε πως έχει αυτοπεριοριστεί.

«Φίλες και φίλοι, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχω αυτοπεριοριστεί καθώς ήρθα σε επαφή με τον Υπ. Γεωργίας, , ο οποίος είναι θετικός στον κωρονοϊό.  Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας», έγραψε στην ανάρτηση του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE