ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Μεταφορών - Ήρθε σε επαφή με τον Καδή

Σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται και ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, καθώς ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Καρούσος ανακοίνωσε πως έχει αυτοπεριοριστεί.

«Φίλες και φίλοι, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχω αυτοπεριοριστεί καθώς ήρθα σε επαφή με τον Υπ. Γεωργίας, , ο οποίος είναι θετικός στον κωρονοϊό.  Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας», έγραψε στην ανάρτηση του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE