ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (18/11), για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ να σημειωθεί ότι καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.