ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (18/11), για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ να σημειωθεί ότι καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE