ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (18/11), για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ να σημειωθεί ότι καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE