ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

CYPRA: Συνεχίζει ακάθεκτος τις παρανομίες ο Γεωργίου – Στέλνει αλλοδαπούς να κάνουν τεστ για να τους προσλάβει

CYPRA: Συνεχίζει ακάθεκτος τις παρανομίες ο Γεωργίου – Στέλνει αλλοδαπούς να κάνουν τεστ για να τους προσλάβει

Βρισκόμαστε θεατές μιας σουρεάλ υπόθεσης με τους αρμοδίους να παραπέμπουν ο ένας στον άλλον και το αποτέλεσμα να παραμένει το ίδιο.

Ο κ. Γιώργος Γεωργίου ιδιοκτήτης του σφαγείου CYPRA, είχε αναφέρει ότι βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό λόγω των θετικών κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στο σφαγείο του και γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη συνεδρία της Επιτροπής Εργασίας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/11). Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, για τον ίδιο λόγο οι Αρχές δεν μπορούσαν να καλέσουν τον Γεωργίου για κατάθεση, αλλά και εργαζόμενους τους έτσι ώστε να μπορούν αν προχωήσουν οι έρευνες της Αστυνομίας. 

Παρόλα αυτά την Τετάρτη (18/11), ο Γεωργίου εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σφαγείο του, όπου μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους στην παρουσία του. Έσπασε τον αυτοπεριορισμό ή βρήκε την εύκολη δικαιολογία; Όπως και να έχει ο κ. Γεωργίου για ακόμη μια φορά παρανομούσε, αφού εντοπίστηκαν στο σφαγείο του αλλοδαποί τους οποίους εργοδοτούσε παράνομα.

Η σύλληψη του κ. Γεωργίου διήρκησε λίγες ώρες, κατηγορήθηκε γραπτώς, του επιδόθηκε πρόστιμο ύψους 24,500 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως φαίνεται τίποτα δεν βάζει φραγμούς στον κ. Γεωργίου, αφού μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων και τον εντοπισμό παράνομων εργαζόμενων συνεχίζει τη λειτουργία του σφαγείου με παράνομους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 65χρονος ιδιοκτήτης μετά την έλλειψη προσωπικού στέλνει αλλοδαπούς να υποβληθούν στο τεστ κορωνοϊού για να τους προσλάβει στο σφαγείο του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top