ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (18/11), για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ να σημειωθεί ότι καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.