ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραβίασε το διάταγμα για να «πιάσει δουλειά» ο φερόμενος διαρρήκτης – Δεν ήξερε πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (18/11), για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ να σημειωθεί ότι καταγγέλθηκε εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE