ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: : Μακάβριες εικόνες στις Σέρρες – Ο δήμος άνοιξε νέους χώρους ταφής

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: : Μακάβριες εικόνες στις Σέρρες – Ο δήμος άνοιξε νέους χώρους ταφής

Εικόνες που βλέπαμε στο εξωτερικό στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού, διαδραματίζονται, πλέον, και στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων χώρων για ταφές λόγω των νεκρών, που πιθανόν να αυξηθούν, από τον θανατηφόρο ιό.

Συγκεκριμένα, σ’ αυτή την ενέργεια προχώρησαν στο Β’ κοιμητήριο Σερρών οι δημοτικές αρχές, για να προετοιμαστούν για τα χειρότερα ελέω κορωνοϊού, όπως αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με το κανάλι «Επιλογές», έχουν ανοίξει 35 νέοι χώροι ταφής, ενώ αν κριθεί αναγκαίο μπορεί να δημιουργηθεί και επιπλέον χώρος. Μια εξέλιξη που «διασπείρει» την ανησυχία στους πολίτες για ενδεχόμενη αύξηση των θανάτων από COVID-19 στην περιοχή.

«Αυτό αποδίδεται στο ότι ο δήμος θα πρέπει να έχει την υποδομή να καλύψει αυξημένες ανάγκες ταφής που ενδεχομένως να δημιουργηθούν στο μέλλον», επισημαίνουν πάντως οι αρμόδιοι, οι οποίοι δεν επιθυμούν να πανικοβάλουν τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE