Περίπου 1,000 άτομα από Λατσιά-Γέρι προσήλθαν σήμερα για δειγματοληψία

Περίπου 1,000 άτομα από Λατσιά-Γέρι προσήλθαν σήμερα για δειγματοληψία

Περίπου 1,000 άτομα από τους δήμους Λατσιών και Γερίου προσήλθαν σήμερα για δειγματοληψία στο πλαίσιο των rapid tests για COVID-19.


H δειγματοληψία και στους δύο δήμους διεξήχθη κανονικά ως τις 1700. Ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου είπε στο ΚΥΠΕ ότι λίγο πριν από τις πέντε είχαν προσέλθει για εξέταση γύρω στα 350 άτομα.
Από το δήμο Λατσιών ο Δήμαρχος Χρίστος Πιτταράς είπε στο ΚΥΠΕ ότι για τεστ προσήλθαν γύρω στους 700 δημότες.

Και οι δύο δήλωσαν ότι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας για τα αποτελέσματα.

Η δειγματοληψία συνεχίζεται και αύριο αλλά αντί στις 900 το πρωί θα ξεκινήσει στις 800 , όπως διευκρίνισαν οι Δήμαρχοι. Στα Λατσιά διεξάγεται στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου και στο Γέρι στο Δημαρχείο.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE