ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Προσπάθησε να «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» τους Λεμεσιανούς η CYTA, αλλά…

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Προσπάθησε να «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» τους Λεμεσιανούς η CYTA, αλλά…

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί υποστηρικτές Λεμεσιανών ομάδων, προέτρεψαν τα συνδρομητικά κανάλια, να βρουν μια λύση για να διευκολυνθούν, ούτως ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα κυριακάτικα ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωσης (18:00) και ΑΕΚ – Απόλλωνας (20.00).

Πολλοί απ’ αυτούς που δεν έχουν «σύνδεση» με κάποιο από τα τρία συνδρομητικά κανάλια, λόγω των μέτρων που ισχύουν στη Λεμεσό (με κλειστά καφενεία, καφετέριες, μπούκκικα και άλλους χώρους μαζικής παρακολούθησης), δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα δυο παιχνίδια.

Εκτός αν βρουν κάποιο συγγενικό ή γειτονικό σπίτι, για να τους φιλοξενήσει για ποδοσφαιρικό «σκοπό». Για τους οπαδούς του Απόλλωνα –που δεν έχουν συνδρομή – υπάρχει κι άλλο πρόβλημα. Μετά τις 20:00 δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους, λόγω της σχετικής απαγόρευσης.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, στελέχη του Δ.Σ. της Cyta ενεργοποιήθηκαν και απευθύνθηκαν στην ΚΟΠ, ζητώντας να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής των δυο ντέρμπι. Να ορίζονταν και τα δυο στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Στην αρχή η ΚΟΠ ήταν θετική, ωστόσο στην πορεία, έλαβαν την απάντηση ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής των δυο αγώνων, επειδή δεν δέχθηκαν κάποιες από τις εμπλεκόμενες ομάδες να αλλάξει ο προγραμματισμός που έχουν κάμει…

Το αίτημα των Λεμεσιανών ποδοσφαιρόφιλων να προβληθούν τα δυο ντέρμπι της Κυριακής, σε κανάλι ανοικτού κυκλώματος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί. Επειδή δεν ισχύει lockdown σε άλλες πόλεις κι ως τούτου τεχνικά δεν μπορεί να γίνει ρύθμιση να βλέπουν τα παιχνίδια από το ΡΙΚ ή άλλο ανοικτό κανάλι, μόνο οι κάτοικοι της Λεμεσού (ή και της Πάφου που ισχύουν τα ίδια μέτρα).

The post ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Προσπάθησε να «ΒΟΗΘΗΣΕΙ» τους Λεμεσιανούς η CYTA, αλλά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτια



Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top