ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιές για Αρτυματά και Ρούντκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτιές για Αρτυματά και Ρούντκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρτούρ Ρούντκο και ο Κωστάκης Αρτυματάς της Πάφου και της Ανόρθωσης αντίστοιχα, πήραν τα βραβεία για την καλύτερη απέκρουσε και το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΣΠ: 

«O Κωστάκης Αρτυματάς είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 10ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης συγκέντρωσε το 84% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής!

O Artur Rudko είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 10ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της Πάφου συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής».

The post Πρωτιές για Αρτυματά και Ρούντκο! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top