ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην επαρχία Αμμοχώστου, με την Αστυνομία να προβαίνει σε έκκληση αναφορικά με τους επικίνδυνους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει ότι «ΠΡΟΣΟΧΗ - Σε πολλές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου (Παραλίμνι, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Αυγόρου κ.ά), επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις, πτώση κεραυνών και οι δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

 

«Προς ενημέρωση σας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Επαρχία Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε συνολικά σε τρία περιστατικά για άντληση όμβριων υδάτων στο Δήμο Παραλίμνιου, Δερύνειας και Σωτήρας. Επίσης υπήρξαν κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και περί», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.