ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην επαρχία Αμμοχώστου, με την Αστυνομία να προβαίνει σε έκκληση αναφορικά με τους επικίνδυνους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει ότι «ΠΡΟΣΟΧΗ - Σε πολλές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου (Παραλίμνι, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Αυγόρου κ.ά), επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις, πτώση κεραυνών και οι δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

 

«Προς ενημέρωση σας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Επαρχία Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε συνολικά σε τρία περιστατικά για άντληση όμβριων υδάτων στο Δήμο Παραλίμνιου, Δερύνειας και Σωτήρας. Επίσης υπήρξαν κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και περί», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE