ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ολισθηροί και επικίνδυνοι δρόμοι λόγω καταιγίδων και κεραυνών – Η έκκληση της Αστυνομίας

Ακραία καιρικά φαινόμενα επικρατούν στην επαρχία Αμμοχώστου, με την Αστυνομία να προβαίνει σε έκκληση αναφορικά με τους επικίνδυνους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει ότι «ΠΡΟΣΟΧΗ - Σε πολλές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου (Παραλίμνι, Σωτήρα, Λιοπέτρι, Αυγόρου κ.ά), επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις, πτώση κεραυνών και οι δρόμοι έχουν καταστεί ολισθηροί και επικίνδυνοι. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

 

«Προς ενημέρωση σας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Επαρχία Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε συνολικά σε τρία περιστατικά για άντληση όμβριων υδάτων στο Δήμο Παραλίμνιου, Δερύνειας και Σωτήρας. Επίσης υπήρξαν κλήσεις για πλημμυρισμένους δρόμους και περί», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE