ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 67 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  67 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Αμμοχώστου

Στους 67 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή (20/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 

Από τους 67 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η γενική κατάσταση ορισμένων από τα άτομα που νοσηλεύονται είναι σοβαρή και ορισμένων άλλων κρίνεται ως κρίσιμη.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 100 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.