ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 67 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  67 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γ.Ν.Αμμοχώστου

Στους 67 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή (20/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 

Από τους 67 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η γενική κατάσταση ορισμένων από τα άτομα που νοσηλεύονται είναι σοβαρή και ορισμένων άλλων κρίνεται ως κρίσιμη.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 100 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση ΠτΔ με τον νέο επικεφαλή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ - Προσπάθησε να επικοινωνήσει ο Ερχιουρμάν

Επίκειται συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον νέο επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και ειδικό αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Χασίμ Ντιάν τις προσεχείς ημέρες δήλωσε στο Τρίτο, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE