ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη άλλος ένας 27χρονος για την υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη άλλος ένας 27χρονος για την υπόθεση

Στη σύλληψη 27χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 14/11/2020 στην επαρχία Λεμεσού, προχώρησε χθες Πέμπτη (19/11) το απόγευμα η Αστυνομία.

Ο 27χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 20χρονο, στην πλάτη. Ακολούθως ο 23χρονος φέρεται να έφυγε από την περιοχή, μαζί με άλλα πρόσωπα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας. 

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο θλαστικά τραύματα στην πλάτη και εισήχθη στο χειρουργείο. 

Στη σκηνή όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE