ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη άλλος ένας 27χρονος για την υπόθεση

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Συνελήφθη άλλος ένας 27χρονος για την υπόθεση

Στη σύλληψη 27χρονου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 14/11/2020 στην επαρχία Λεμεσού, προχώρησε χθες Πέμπτη (19/11) το απόγευμα η Αστυνομία.

Ο 27χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 20χρονο, στην πλάτη. Ακολούθως ο 23χρονος φέρεται να έφυγε από την περιοχή, μαζί με άλλα πρόσωπα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας. 

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο θλαστικά τραύματα στην πλάτη και εισήχθη στο χειρουργείο. 

Στη σκηνή όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.