Στέλλα Κυριακίδου: Για το εμβόλιο των BioNTech/Pfizer υπέγραψε συμφωνία η Ε.Ε

Στέλλα Κυριακίδου: Για το εμβόλιο των BioNTech/Pfizer υπέγραψε συμφωνία  η Ε.Ε

Με την κοινοπραξία BioNTech/Pfizer για τη διάθεση του εμβολίου Covid-19, υπέγραψε συμφωνία η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτηση της στο twitter η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

«Αυτή η 5η συμφωνία είναι άλλο ένα ορόσημο στις προσπάθειές μας να παράσχουμε σε όλους τους πολίτες έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπιστεί η πανδημία», έγραψε η Στέλλα Κυριακίδου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE