Τρομάζουν οι εικόνες από ΜΕΘ στην Ελλάδα - 11 διασωληνωμένοι μεταξύ 18-39 ετών

Τρομάζουν οι εικόνες από ΜΕΘ στην Ελλάδα - 11 διασωληνωμένοι μεταξύ 18-39 ετών

Στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου - Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 27 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα. Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς, όλοι άνδρες, στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE