Τρομάζουν οι εικόνες από ΜΕΘ στην Ελλάδα - 11 διασωληνωμένοι μεταξύ 18-39 ετών

Τρομάζουν οι εικόνες από ΜΕΘ στην Ελλάδα - 11 διασωληνωμένοι μεταξύ 18-39 ετών

Στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου - Τι αναφέρει η έκθεση του ΕΟΔΥ Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 27 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα. Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς, όλοι άνδρες, στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE