Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σταμάτης Γονίδης έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά! ΒΙΝΤΕΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς το Σάββατο 21/11 έγινε πατέρας για τρίτη φορά.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του, Κατερίνα, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Μάλιστα, ο Σταμάτης Γονίδης, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Να είναι ευλογημένη. Γεννήθηκε και την ημέρα της Παναγίας και ένα από τα ονόματά της είναι Μαρία. Θα ονομάζεται Μαρία-Ελένη. Αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Δεν ήμουν μέσα στην ώρα του τοκετού, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και περίμενα έξω στην αναμονή. Γέννησε φυσιολογικά. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη της μητέρας της έχει. Γεννήθηκε 3,650!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE