ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεύρα και ταλαιπωρία στις δειγματοληψίες λόγω μικρής ποσότητας τεστ κορωνοϊού

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Νεύρα και ταλαιπωρία  στις δειγματοληψίες λόγω μικρής ποσότητας τεστ κορωνοϊού

Πρόβλημα στο διαμοιρασμό των τεστ παρατηρήθηκε το πρωί του Σάββατου 21/11 στους δειγματοληπτικούς σταθμούς μοριακών τεστ στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση μεταξύ των ατόμων που ανέμεναν να εξυπηρετηθούν.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, το πρόβλημα στο διαμοιρασμό των τεστ επηρέασε κυρίως το χώρο δειγματοληψιών στην πρώην υπεραγορά Πισσαρίδη, ωστόσο μετά από συνεννόηση με το χημείο, στάλθηκε μεγαλύτερη ποσότητα αναλώσιμων για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.
 
Σε σχέση με την αίτηση για δειγματοληψία, το Υπουργείο σημειώνει ότι δίνεται η δυνατότητα για να γίνει ηλεκτρονικά ή να συμπληρωθεί επιτόπου.
 
Ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, προστίθεται, έδωσε εκ νέου ενημέρωση στους δειγματολήπτες για να μην διώχνουν κόσμο, αν δεν έχει συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση.
 
Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται, η βεβαίωση εργοδότη είναι υποχρεωτικό να είναι σε έντυπη μορφή και να παραδίνεται στο σημείο για σκοπούς επαλήθευσης και εξόφλησης του τιμολογίου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top