ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιατί ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ μερικοί Απολλωνίστες με Πετράκη…

Γιατί ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ μερικοί Απολλωνίστες με Πετράκη…

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακού δεν… άρεσε σε αρκετούς φίλους του Απόλλωνα.

Κι αυτό γιατί ο νέος πλέον τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης ήταν στο ΓΣΠ αγκαλιά με τον πρώην πλέον εργοδότη του, τον Χριστόφορο Τορναρίτη. Μάλιστα δήλωσε μπροστά στην κάμερα περήφανος για την ομάδα που έφτιαξε και πως θα πάει ψηλά.

Φυσικά και δεν του απαγορεύει κανείς να πάει να δει έναν αγώνα όμως ρίχνοντας μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από αυτή του την κίνηση αρκετοί Απολλωνίστες δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι αυτή την κίνηση.

Κυρίως γιατί προηγήθηκαν οι λεκτικές επιθέσεις του Τορναρίτη στον Νίκο Κίρζη και πλέον ο Γιάννης Πετράκης είναι προπονητής του Απόλλωνα. Αυτό κυρίως είναι που πείραξε αρκετό κόσμο καθώς σχολιάστηκε το γεγονός ότι από εκεί που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τον κατηγορούσε ξαφνικά μέσα σε τρεις μέρες τα βρήκαν στο οικονομικό, βγήκαν έξω για φαγοπότι και είδαν αγκαλιά το ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός ενώ παράλληλα ο Κρητικός κόουτς ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τον Απόλλωνα.

Βέβαια όλα αυτά δεν αναιρούν την προπονητική αξία του Γιάννη Πετράκη αφού ακόμη καλά καλά δεν πάτησε το πόδι του στο Κολόσσι. Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής έχει και το πρώτο του μεγάλο τεστ αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Αρένα. Εάν φύγει με το διπλό από τη Λάρνακα, λίγοι θα ασχοληθούν με αυτά που αναφέρομαι πιο πάνω, αν όχι όμως θα υπάρχει η σχετική μουρμούρα με το καλημέρα…

 

The post Γιατί ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ μερικοί Απολλωνίστες με Πετράκη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top