ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Άρης κοιτάει από ψηλά!

Ο Άρης κοιτάει από ψηλά!

Με τον Άρη να κάνει τα βασικά και να εκμεταλλεύεται το πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, επικράτησε του Παναιτωλικού (0-1) στο δεύτερο ντεμπούτο του Δέλλα.

Στοχεύει για ψηλά και το αποδεικνύει ο Άρης!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέρασε και από το Αγρίνιο, επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού στο δεύτερο ντεμπούτο του Δέλλα στον πάγκο των «καναρινιών» και οι «κίτρινοι» απολαμβάνουν την κορυφή σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 18’ ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι, καθώς ένα λεπτό νωρίτερα ο Μαλής είχε σπρώξει μέσα στην περιοχή χωρίς ιδιαίτερο λόγο τον Μάνο, που κατευθυνόταν σε ακίνδυνη για τον Κνετ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Θεσσαλονικείς αναλώθηκαν περισσότερο σε διαχείριση του αγώνα, κρατώντας τον Παναιτωλικό σε ακίνδυνες θέσεις στον αγωνιστικό χώρο και πήραν με άνεση το τρίποντο.

Την ίδια ώρα, οι Αγρινιώτες παραμένουν έπειτα από 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Με βελτιωμένη ψυχολογία που φέρνει η έλευση ενός νέου προπονητή, ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας και μία πολύ καλή ευκαιρία στο 16’, όταν ο Μάζουρεκ πήρε με δυσκολία μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Σιαμπάνη.

Οι Θεσσαλονικείς απέδειξαν ότι στην πραγματικότητα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και στο 17’ είπαν «ευχαριστώ», για το ολέθριο λάθος του Μαλή. Ο κεντρικός αμυντικός των Αγρινιωτών έσπρωξε χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την εστία του τον Μάνο, σωστά δόθηκε το πέναλτι και ο Μπρούνο Γκάμα με εξαιρετικό χτύπημα άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα, διαμορφώθηκε ένα άλλο ματς, με τον Άρη να το φέρνει στα μέτρα του, να κλείνει τις γραμμές του, γεγονός που έκανε τη δουλειά του Παναιτωλικού ακόμα πιο δύσκολη, αφού ήδη δεν μπορούσε να προκαλέσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του την έχασε στο 31’, όταν ο Σιαμπάνης διάβασε εξαιρετικά τη σκέψη του Αριγίμπι στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος το μοτίβο δεν άλλαξε… Ο Άρης συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του, χωρίς υπερβολές και ρίσκα στις γραμμές του, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός μπορεί να ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντάα στο γκολ, όταν στο 57’ ο Ματέο Γκαρσία έστειλε την μπάλα άουτ σε καλό σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 61’ ο ίδιος παίκτης πήγε να εκμεταλλευθεί το λάθος του Κνετ, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων βρήκε απάντηση στο κακό πλασέ του Αργεντινού.

Με αυτό τον τρόπο, ο Άρης ολοκλήρωσε επιτυχημένα την εκτός έδρας αποστολή του και πήρε το «τρίποντο» που τον φέρνει στην κορυφή, με συγκάτοικο τον Ολυμπιακό.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μαλής, Ντάλσιο, Τσιγγάρας (76′ Αλβαρες), Ντίας, Μεντόζα (70′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70′ Βέργος), Αζάντι (61′ Γιάκολις).

Άρης: Σούντγκρεν, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια (86′ Σάσα), Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία (65′ Μπερτόλιο), Σίλβα (75′ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (86′ Λόπες)

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ο Άρης κοιτάει από ψηλά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top