ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΤΗ: Στο εξωτερικό ο άνδρας που απέσπασε 210 χιλιάδες –Πήγαν χαμένες συντάξεις μιας ζωής

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΑΤΗ: Στο εξωτερικό ο άνδρας που απέσπασε 210 χιλιάδες –Πήγαν χαμένες συντάξεις μιας ζωής

Υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ διερευνά του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα που κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας πρόκειται για ηλικιωμένη συνταξιούχο, η οποία πίστεψε ότι είχε συνάψει σχέση με τον άγνωστο άνδρα που γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, το χρηματικό ποσό που έστελνε με εμβάσματα στον συγκεκριμένο άνδρα είναι αποταμιεύσεις από τις συντάξεις που λάμβανε μια ζωή.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά από έρευνες ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο εξωτερικό και θα προχωρήσουν σε έρευνες μέσω Interpol για εντοπισμό του.

Όσο αφορά τις 210 χιλιάδες ευρώ που απέσπασε από την ηλικιωμένη γυναικά είναι δύσκολο το έργο της Αστυνομίας, αφού έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν μπορεί να παγοποιηθεί το ποσό. Τα εμβάσματα φαίνεται να γίνονταν σε διαφορετικές τράπεζες και διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς κάθε φορά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE