ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη το βράδυ της Κυριακής 22 Νοεμβρίου στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε σε οικία από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε πολύ καιρό να επισκεφθεί το σπίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αποκλείστικε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειες, ωστόσο ακριβή αίτια του θανάτου θα φανούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.