Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Τα κρούσματα παρουσιάζουν συνεχώς αυξομειώσεις, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα rapid τεστ των πολιτών.
Το ThemaOnline επικοινώνησε με την Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Αμαλία Χατζηγιάννη, η οποία ανέφερε αρχικά ότι το Νοσοκομείο βρίσκεται στο 90% της πληρότητάς του.
Πιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 68 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ πέντε εξ’ αυτών βρίσκονται στη ΜΕΘ.
Ένας ασθενής έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με αναπνευστήρα. Σύμφωνα με την κα. Χατζηγιάννη «δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν εξαγωγές σήμερα, ενώ μερικοί από τους ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση».
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 99 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




