VOICE: Η γιαγιά που ξετρέλανε τους cοaches – BINTEO

VOICE: Η γιαγιά που ξετρέλανε τους cοaches – BINTEO

H Αλεξάνδρα Καμινίδου τραγούδησε στο Voice το Call Out My Name και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches. Η ίδια επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα από την Γερμανία αλλά δεν ήρθε μόνη στο σόου.

Εκεί ήταν κι η γιαγιά της, η οποία ξεχώριζε με το ξεχωριστό της στυλ. Τόσο που ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι δεν είναι μια απλή γιαγιά αλλά μια γιαγιά μάναντζερ. Η Αλεξάνδρα χάρη στην γιαγιά της έχει πάρει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ ανάμεσα σε αυτά και στο San Remo για μικρούς καλλιτέχνες αλλά και στην Βουλγαρία, όπου πήρε την πρώτη θέση. Η γιαγιά μάναντζερ αρωγός στην καλλιτεχνική πορεία της Αλεξάνδρας.

 
Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο lifenewscy (πατώντας εδώ)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE