VOICE: Η γιαγιά που ξετρέλανε τους cοaches – BINTEO

VOICE: Η γιαγιά που ξετρέλανε τους cοaches – BINTEO

H Αλεξάνδρα Καμινίδου τραγούδησε στο Voice το Call Out My Name και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches. Η ίδια επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα από την Γερμανία αλλά δεν ήρθε μόνη στο σόου.

Εκεί ήταν κι η γιαγιά της, η οποία ξεχώριζε με το ξεχωριστό της στυλ. Τόσο που ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι δεν είναι μια απλή γιαγιά αλλά μια γιαγιά μάναντζερ. Η Αλεξάνδρα χάρη στην γιαγιά της έχει πάρει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ ανάμεσα σε αυτά και στο San Remo για μικρούς καλλιτέχνες αλλά και στην Βουλγαρία, όπου πήρε την πρώτη θέση. Η γιαγιά μάναντζερ αρωγός στην καλλιτεχνική πορεία της Αλεξάνδρας.

 
Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το βίντεο στο lifenewscy (πατώντας εδώ)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE