ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ κατέβαλε 35χρονος κυνηγός για υπόθεση χρήσης συσκευής - μηχανής παραγωγής ήχου πουλιών στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, περίπολο την Υπηρεσίας Θήρας βρισκόταν για έλεγχο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο χωριό Τίμη όταν αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να κυνηγά σε επιτρεπόμενη περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ηχοπαραγωγική συσκευή. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το ΔΟΚΟ και η ηχοπαραγωγική συσκευή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE