ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ κατέβαλε 35χρονος κυνηγός για υπόθεση χρήσης συσκευής - μηχανής παραγωγής ήχου πουλιών στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, περίπολο την Υπηρεσίας Θήρας βρισκόταν για έλεγχο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο χωριό Τίμη όταν αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να κυνηγά σε επιτρεπόμενη περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ηχοπαραγωγική συσκευή. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το ΔΟΚΟ και η ηχοπαραγωγική συσκευή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE