ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ κατέβαλε 35χρονος κυνηγός για υπόθεση χρήσης συσκευής - μηχανής παραγωγής ήχου πουλιών στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, περίπολο την Υπηρεσίας Θήρας βρισκόταν για έλεγχο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο χωριό Τίμη όταν αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να κυνηγά σε επιτρεπόμενη περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ηχοπαραγωγική συσκευή. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το ΔΟΚΟ και η ηχοπαραγωγική συσκευή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE