ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ κατέβαλε 35χρονος κυνηγός για υπόθεση χρήσης συσκευής - μηχανής παραγωγής ήχου πουλιών στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, περίπολο την Υπηρεσίας Θήρας βρισκόταν για έλεγχο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο χωριό Τίμη όταν αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να κυνηγά σε επιτρεπόμενη περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ηχοπαραγωγική συσκευή. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το ΔΟΚΟ και η ηχοπαραγωγική συσκευή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE