ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυνηγούσε με παράνομη συσκευή - Πρόστιμο σε 35χρονο

Πρόστιμο ύψους 500 ευρώ κατέβαλε 35χρονος κυνηγός για υπόθεση χρήσης συσκευής - μηχανής παραγωγής ήχου πουλιών στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, περίπολο την Υπηρεσίας Θήρας βρισκόταν για έλεγχο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στο χωριό Τίμη όταν αντιλήφθηκαν ένα πρόσωπο να κυνηγά σε επιτρεπόμενη περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ηχοπαραγωγική συσκευή. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου. Το ΔΟΚΟ και η ηχοπαραγωγική συσκευή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE