LIKE ONLINE

Προκαλεί ο υιός Τραμπ: Βίντεο με τον πατέρα του να δέρνει τον Μπάιντεν

Προκαλεί ο υιός Τραμπ: Βίντεο με τον πατέρα του να δέρνει τον Μπάιντεν

Ένα βίντεο που προδίδει τις εχθρικές διαθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον νεοεκλέγεντα Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ανέβασε στο Ιnstagram o γιος του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντον Τζούνιορ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ρίχνει μπουνιές στον Μπάιντεν μέσα σ΄ ένα μπαρ ενώ στον καβγά συμμετέχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος όπως και των Ρεπουμπλικανών: Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Καμάλα Χάρις τάσσονται στο πλευρό του Μπάιντεν και τα βάζουν με τους Μάικ Πενς, Ρούντι Τζουλιάνι και κυβερνήτη του Νιου Τζέρσει, Κρις Κρίστι.

Το βιντεοκλίπ, που δημιουργήθηκε από τον SteveClipz, θυμίζει μία δραματική ταινία του 1993 - σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Τους χαρακτήρες της ταινίας, αντικατέστηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας οι πρωταγωνιστές των αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ εισέρχεται στο μπαρ βλέποντας τον Μπάιντεν να φοράει ένα γιλέκο με τη λέξη «Σατανάς». Στη μπάρα κάθονται οι Χάρις, Ομπάμα και Κλίντον. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Μάικ Πενς να μπαίνει κι αυτός στον αγώνα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

 

Το βίαιο βίντεοκλιπ έλαβε τα εύσημα από ορισμένους υποστηρικτές του Τραμπ, όμως υπήρξαν και κάποιοι που έσπευσαν να αποδοκιμάσουν αυτή την κίνηση του γιου του:

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανένα άλλο παιδί πρώην προέδρου των ΗΠΑ να δημοσιεύει τέτοια πράγματα», γράφει ένας χρήστης. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τραμπ ήταν πρόεδρος μιας θητείας», γράφει ένας άλλος. «Ποτέ ξανά δεν θα επιτρέψουμε αυτό να συμβεί στη χώρα μας!», λέει ένας τρίτος.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ

Το βίντεο ανέβηκε στα social media την ώρα που ο Ντον Τζούνιορ Τραμπ παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό αφότου βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις: προτιμάει να παίζει γκολφ και να τουιτάρει.

Πάντως , λίγες ημέρες προτού αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να επαίρεται ότι είναι ο πιο εκτεθειμένος Αμερικανός πρόεδρος στη δημοσιότητα, όπως επισημαίνει ο αμερικανικός Τύπος. Το 2020, εμφανίστηκε στην κάμερα, κατά μέσο όρο, επί 48 λεπτά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top