Εκστρατεία συλλογής τροφίμων από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου

Εκστρατεία συλλογής τροφίμων από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου

Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου σε συνεργασία με το Λαϊκό Κίνημα και τις οργανώσεις πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για παροχή βοήθεια σε δυσπραγούντες συνανθρώπους .


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία αρχίζει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Η συλλογή, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα γίνεται από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 στα γραφεία της ΠΟΓΟ Πάφου( Ρένου 23, 8046 Πάφος).

Για το σκοπό αυτό οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση σ΄όλους τους συμπολίτες μας, όπως ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια , με πακέτα τροφίμων, ξηρά τροφή, είδη πρώτης ανάγκης, και δωροκουπόνια ή κάνοντας εισφορές.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE