Εκστρατεία συλλογής τροφίμων από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου

Εκστρατεία συλλογής τροφίμων από το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου

Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάφου σε συνεργασία με το Λαϊκό Κίνημα και τις οργανώσεις πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για παροχή βοήθεια σε δυσπραγούντες συνανθρώπους .


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία αρχίζει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Η συλλογή, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα γίνεται από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 στα γραφεία της ΠΟΓΟ Πάφου( Ρένου 23, 8046 Πάφος).

Για το σκοπό αυτό οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση σ΄όλους τους συμπολίτες μας, όπως ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια , με πακέτα τροφίμων, ξηρά τροφή, είδη πρώτης ανάγκης, και δωροκουπόνια ή κάνοντας εισφορές.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE