ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται η καθοδική τάση περιστατικών στο Βέλγιο - 1875 χθες και 96 θάνατοι

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζεται η καθοδική τάση περιστατικών στο Βέλγιο - 1875 χθες και 96 θάνατοι

Στα 3672 έπεσε ο ημερήσιος μέσος όρος νέων κρουσμάτων στο Βέλγιο για το διάστημα 13 - 19 Νοεμβρίου, μειωμένος κατά 28% σε σχέση με το προηγούμενο επταήμερο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Επιστημονικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, Sciensano.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.875 νέα κρούσματα στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας είναι 558.779.

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει από COVID-19 15 618 άτομα (7.252 στη Φλάνδρα, 6.089 στη Βαλλονία και 2.277 στις Βρυξέλλες). Κατά μέσο όρο 170,4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία εβδομάδα (-14%), ενώ χθες καταγράφηκαν 96 θάνατοι.

Ο ημερήσιος μέσος όρος εισαγωγών σε νοσοκομεία έπεσε στις 304 (-14,8%) σε διάστημα μίας εβδομάδας. Το τελευταίο 24ωρο εισήχθησαν στα νοσοκομεία της χώρας 209 άτομα (-34%). Σήμερα νοσηλεύονται 5.024 άτομα στη χώρα, εκ των οποίων οι 1.194 (-1%) βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός εισαγωγών από την αρχή της πανδημίας είναι 40.707.

Το ποσοστό των θετικών τεστ επί του συνόλου των τεστ που διενεργούνται σε επίπεδο επικράτειας σημειώνει σταθερή πτώση και κινείται πλέον στα επίπεδα του 15,5%.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top