ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και η αποκάλυψη ότι νεαρά ζευγάρια ζητούν να αγοράσουν σπίτι στην Ορά για μόνιμη διαμονή

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και η αποκάλυψη ότι νεαρά ζευγάρια ζητούν να αγοράσουν σπίτι στην Ορά για μόνιμη διαμονή

Τα προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις των τοπικών αρχών και άλλων παραγόντων της Οράς, κατέγραψε ο Υφύπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις ορεινές περιοχές της Κύπρου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Άριστος Μιλτιάδους, ανέφερε πως ο Υφυπουργός κατέγραψε τα σημεία του χωριού που είναι άξια προβολής και προώθησης, ενώ ενημέρωσε τις τοπικές αρχές για τα κονδύλια/προγράμματα του Υφυπουργείου, που μπορεί η κοινότητα να αξιοποιήσει για την περαιτέρω ανάπτυξη της

«Η επίσκεψη του κ. Περδίου είναι σημαντική για την κοινότητα» ανέφερε ο κ. Μιλτιάδους, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο οι επιτόπιες επισκέψεις δίνουν την δυνατότητα στους αξιωματούχους να αποκτήσουν καλύτερη άποψη για τα προβλήματα και τις ανάγκες.

Με τον Υφυπουργό, ανέφερε ο κοινοτάρχης, «συζητήσαμε την έγνοια των κατοίκων κατοίκων της περιοχής που είναι να στηριχθεί η ορεινή περιοχή». Η περιοχή έχει σημαντικές προοπτικές, σύμφωνα με τον κ. Μιλτιάδους και με την κατάλληλη στρατηγική μπορούν να αξιοποιηθούν σημεία αναφοράς της κοινότητας, όπως οι αλευρόμυλοι και το παραδοσιακό εργαστήριο, προκειμένου η κοινότητα να γίνει ελκυστική στους τουρίστες, κύπριους και ξένους.

«Το τελευταία διάστημα μάλιστα, υπήρξε ενδιαφέρον για αγορά μόνιμης κατοικίας στην περιοχή» επισημαίνει ο κοινοτάρχης. Ζευγάρια και νεαρές οικογένειες, ζητούν να αγοράσουν σπίτι στην Ορά προκειμένου να εγκατασταθούν μόνιμα, γεγονός ιδιαίτερα αισιόδοξο για τους 120 κατοίκους της περιοχής, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top