ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη της 15χρονης η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη της 15χρονης η Αστυνομία

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, 15χρονη η οποία απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από τις 8 Νοεμβρίου, 2020.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 15χρονης, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 11 Νοεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Είχε προηγηθεί την ίδια μέρα, σχετική αναφορά στην Αστυνομία από τους οικείους της νεαρής, ότι αυτή απουσίαζε από την οικία τους.

Το απόγευμα χθες Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, η 15χρονη παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με τον πατέρα της, αφού προηγουμένως αυτή είχε εντοπιστεί στην περιοχή Ομονοίας, στην Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για εντοπισμό της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE