ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΩΡΑ: Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης CYPRA – Απαντά σε Περδίκη και γιατί παραβίασε την καραντίνα - 'Ναι, ο κ. Περδίκης έχει δίκαιο...'

ΤΩΡΑ: Στο εδώλιο ο ιδιοκτήτης CYPRA – Απαντά σε Περδίκη και γιατί παραβίασε την καραντίνα - 'Ναι, ο κ. Περδίκης έχει δίκαιο...'

Στο εδώλιο της Επιτροπής Εργασίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ιδιοκτήτης του σφαγείου CYPRA, Γιώργος Γεωργίου με την παρουσία του δικηγόρου του Ηλία Στεφάνου.

Ο κ. Γεωργίου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα του κ. Περδίκη σχετικά με την απουσία του από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Περδίκης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων ζήτησε όπως εξεταστεί το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης του Γεωργίου.

Ο ιδιοκτήτης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ανάφερε: « Σέβομαι απόλυτα το θεσμό των επιτροπών και της βουλής και σας αναφέρω ότι ναι ο κ. Περδίκης έχει δίκαιο, δεν είχα δηλωθεί από κανένα θετικό κρούσμα ως στενή επαφή. Αλλά στις 6 Νοεμβρίου μου έχει αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα η μονάδα ιχνηλατήσεις να ενημερώσω άμεσα όλο το προσωπικό, περιλαμβανομένου και εμένα, ότι θα πρέπει να απομονωθούμε για 14 ημέρες από την τελευταία ημέρα που είχαν έρθει στο σφαγείο τα θετικά κρούσματα. Ναι δεν ήμουν δηλωμένος ως στενή επαφή, αλλά κυριότητα έχουν οι οδηγίες που έχω λάβει από την μονάδα ιχνηλάτησης . Πήγα στο σφαγείο γιατί όλοι οι υπάλληλοι έλειπαν σε αυτοαπομόνωση. Είχαμε τεράστιες ποσότητες στα ψυγεία, δούλευαν γεννήτριες, θέματα που έπρεπε να κοιτάξω. Δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν, δεν σταμάτησα πουθενά, έδωσα γύρο, πήγα στο γραφείο μου και έκανα κάποιες ενέργειες»

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή συνεχίζει η Επιτροπή Εργασίας για τα ζητήματα που προκύπτουν με το σφαγείο CYPRA και τη σωρεία των παρανομιών που έχει διαπράξει.

Δείτε εδώ προηγούμενο ρεπορτάζ με επιστολή Περδίκη

Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top