ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Βινάγκρε και Ραφίνια η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μάχη με τη Σίτι!

Με Βινάγκρε και Ραφίνια η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μάχη με τη Σίτι!

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αντίστροφα για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας προπονήθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την βρετανική ομάδα. Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται τόσο ο Ρούμπεν Βινάγκρε όσο και ο Ραφίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας προπονήθηκε κανονικά, μετά από αρκετές ημέρες, ενώ όσον αφορά στον Βραζιλιάνο, ο τεχνικός των Πειραιωτών είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και οι νεαροί Κίτσος, Νικόλης, Τσάβος και Σουρλής.

Συγκεκριμένα, ο Κίτσος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ο Νικόλης επίσης ως αριστερό μπακ, αλλά και ως στόπερ, ο Τσάβος είναι δεξί μπακ, ενώ ο Σουρλής αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Αχμέντ Χασάν και Ελ Αραμπί, που είχαν νοσήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από κορωνοϊό, αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λόγω Covid-19 έμεινε εκτός και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος όπως τόνισε ο Μαρτίνς, βρέθηκε επίσης θετικός, ενώ στην 23άδα δεν βρίσκεται ούτε ο Μπρούμα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Πηγή: to10.gr

The post Με Βινάγκρε και Ραφίνια η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μάχη με τη Σίτι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top