ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό επί της ΕΘΑ ο ΑΠΟΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Διπλό επί της ΕΘΑ ο ΑΠΟΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με διπλό έφυγε από το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία ο ΑΠΟΠ, κερδίζοντας την ΕΘΑ με 82-73, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League και πήρε το δεύτερο ροζ φύλλο του στη φετινή σεζόν. ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Τρίστιν Γουάλεϊ με 17 πόντους (4 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 7 ασσίστ).

Η διαφορά μέχρι το 8′ ήταν πολύ μικρή, με το δίποντο του Γιούινγκ της ΕΘΑ να μειώνει σε 19-16, με τον ΑΠΟΠ να είναι μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια, όμως, η παφιακή ομάδα μπόρεσε να ανεβάσει τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και με το τρίποντο του Τρίστιν δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου πήρε προβάδισμα δέκα πόντων (18-28).

H EΘΑ πέτυχε το πρώτο καλάθι στη δεύτερη περίοδο με τον Ροδοσθένους να μειώνει σε 28-20, όμως ακολούθησε δίποντο του Δημητρίου που επανάφερε τη διαφορά στους δέκα (20-30).

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σε διψήφιο αριθμό την απόσταση από την ομάδα της Έγκωμης μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (32-49).

Στο 23′ ο Ουάσινγκτον με τρίποντο άνοιξε τη διαφορά στους 20 πόντους (35-55), με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από 18 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο κι έτσι η διαφορά έμεινε αναλλοίωτη, στους 17 πόντους, με το τέλος κι αυτής της περιόδου (50-67).

Στο 36′ η διαφορά ήταν στους 14 πόντους (61-75), με την ομάδα της Έγκωμης με τρίποντα των Ροδοσθένου και Κυριακίδη να μειώνει στους οκτώ πόντους (67-75) στο 37′.

Ακολούθησαν δύο βολές του Πίγκραμ (67-77), με τους γηπεδούχους με νέο τρίποντο του Ροδοσθένους και δίποντο του Χειμώνα να πλησιάζουν ακόμη περισσότερο, στους πέντε πόντους (72-77), ενάμιση λεπτό πριν το τέλος.

Ο ΑΠΟΠ κατάφερε να μην χάσει το προβάδισμά του και στο τέλος πήρε το διπλό με σκορ 82-73.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-28, 32-49, 50-67, 73-82.

ΕΘΑ (Χάντι Ελχάτζ): Γιούινγκ 16, Χειμώνας 10 (1), ΜακΝιλ 16 (2), Ιγκνατόφσκι 2, Μάνουελ 5, Κ. Ορφανός 3 (1), Κυριακίδης 7 (1), Ροδοσθένους 14 (4), Κάσινος, Γιάγκου, Λουκά, Ορφανός.

ΑΠΟΠ (Μάρκος Ασωνίτης): Ουάσινγκτον 15 (4), Κωστής 3 (1), Δημητρίου 16 (2), Τριστίν 17 (4), Πίγκραμ 27 (4), Σταύρου 2, Πορφυρίδης 2, Γρίβας, Πολεμίτης.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: cbf.basketball

The post Διπλό επί της ΕΘΑ ο ΑΠΟΠ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top