Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα λάβει σήμερα αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τα όσα θα ισχύσουν και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

 
Το Υπουργικό θα συνέλθει στις δέκα και μισή το πρωί και θα προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την επιδημιολογική συμβουλευτική επιτροπή για συζήτηση εισηγήσεων και προτάσεων με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Πρόεδρος θα ακούσει τους επιδημιολόγους και θα ληφθούν αποφάσεις, είπε χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας πως στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις από το Υπουργικό.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου διαγγέλματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Κούσιος είπε πως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE