Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα λάβει σήμερα αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τα όσα θα ισχύσουν και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

 
Το Υπουργικό θα συνέλθει στις δέκα και μισή το πρωί και θα προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την επιδημιολογική συμβουλευτική επιτροπή για συζήτηση εισηγήσεων και προτάσεων με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Πρόεδρος θα ακούσει τους επιδημιολόγους και θα ληφθούν αποφάσεις, είπε χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας πως στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις από το Υπουργικό.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου διαγγέλματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Κούσιος είπε πως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.