Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Την νέα εκπρόσωπο της Κύπρου για την Εeurovision 2021, μας σύστησε η Ελπίδα Ιακωβίδου το πρωί της Τετάρτης 25/11.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», βρέθηκε μέσω Skype, η Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχόμουν την πρόταση. Δεν έχω ακόμα ξεκινήσει πρόβες και ανυπομονώ. Θέλουμε να πάει πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια που ξέρω ότι το ΡΙΚ είναι μαζί μου. Ελπίζω όλο αυτό να γίνει live. Θέλω να ανοίξουν τα σύνορα και να συναντηθούμε όλοι μαζί», δήλωσε.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, δυστυχώς δεν μπορών να πω περισσότερα, δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι. Δεν είναι μπαλάντα το τραγούδι μας. Πάμε για κάτι πολύ δυνατό που πιστεύω θα σας αρέσει πολύ», συμπλήρωσε.

«Ανά καιρούς είχε ακουστεί το όνομα μου για την Eurovision και δεν είχε προκύψει

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE