Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Ο τουρκικός στόλος είναι σε επιφυλακή έπειτα από την έφοδο στο εμπορικό πλοίο υπό τουρκική σημαία που έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης Ειρήνη, σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

 

Η εφημερίδα γράφει ότι “επειδή ήταν Έλληνας ο διοικητής που οργάνωσε την επιδρομή, στο τραπέζι υπάρχει ως χαρτί η εφαρμογή αντιποίνων σε ελληνικό πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο”.

“Από τη στιγμή που ο Έλληνας διοικητής οργάνωσε την επιδρομή κατά του εμπορικού σκάφους τουρκικής σημαίας, τα αντίποινα εναντίον ελληνικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκονται στο τραπέζι", αναφέρει η εφημερίδα και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν τουρκικά αντίποινα αν υπάρξει παρόμοια ενέργεια.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Δικηγόρος Σάντυ: Ετσι κατέληξαν τα έγγραφα στον Δρουσιώτη - Ζητά να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα των sms - Βίντεο

Ο δικηγόρος Νίκος Κληρίδης, που εκπροσωπεί τη λεγόμενη «Σάντυ», μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» για τις καταγγελίες που δημοσιοποίησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το υλικό και τους χειρισμούς της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE