ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Την παράταση του lockdown έως και την 7η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας παρά την καλή εικόνα των τελευταίων ημερών, «παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 6:00 το πρωί».

Η απόφαση, όπως τόνισε, είναι «επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό».

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE