ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

Συνολικά 17 άτομα που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο οποίος φιλοξενεί πλέον μόνο περιστατικά Covid-19.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από τη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, τέλος της περασμένης εβδομάδας μετακινήθηκε και η καρδιολογική κλινική, ώστε ο 5ος όροφος να βρίσκεται πλήρως στη διάθεση ασθενών με κορωνοϊό.

Λόγω της αύξησης των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας, λειτούργησε πριν λίγες μέρες και ο δεύτερος θάλαμος στον 5ο όροφο, με συνολικά 17 ασθενείς με Covid- 19 να νοσηλεύονται σήμερα.
 
Εν τω μεταξύ, στην Επαρχία Λεμεσού συνεχίστηκαν κανονικά και χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι PCR για εργαζομένους.
 
Χωρίς προβλήματα και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον γενικότερο πληθυσμό, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός του Σαββατοκύριακου ξεκινούν rapid test σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top