ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

Συνολικά 17 άτομα που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο οποίος φιλοξενεί πλέον μόνο περιστατικά Covid-19.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από τη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, τέλος της περασμένης εβδομάδας μετακινήθηκε και η καρδιολογική κλινική, ώστε ο 5ος όροφος να βρίσκεται πλήρως στη διάθεση ασθενών με κορωνοϊό.

Λόγω της αύξησης των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας, λειτούργησε πριν λίγες μέρες και ο δεύτερος θάλαμος στον 5ο όροφο, με συνολικά 17 ασθενείς με Covid- 19 να νοσηλεύονται σήμερα.
 
Εν τω μεταξύ, στην Επαρχία Λεμεσού συνεχίστηκαν κανονικά και χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι PCR για εργαζομένους.
 
Χωρίς προβλήματα και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον γενικότερο πληθυσμό, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός του Σαββατοκύριακου ξεκινούν rapid test σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE