ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 17 οι νοσηλευόμενοι στο ΓΝ Λεμεσού

Συνολικά 17 άτομα που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ο οποίος φιλοξενεί πλέον μόνο περιστατικά Covid-19.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από τη διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού, τέλος της περασμένης εβδομάδας μετακινήθηκε και η καρδιολογική κλινική, ώστε ο 5ος όροφος να βρίσκεται πλήρως στη διάθεση ασθενών με κορωνοϊό.

Λόγω της αύξησης των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας, λειτούργησε πριν λίγες μέρες και ο δεύτερος θάλαμος στον 5ο όροφο, με συνολικά 17 ασθενείς με Covid- 19 να νοσηλεύονται σήμερα.
 
Εν τω μεταξύ, στην Επαρχία Λεμεσού συνεχίστηκαν κανονικά και χωρίς να παρατηρηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι PCR για εργαζομένους.
 
Χωρίς προβλήματα και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον γενικότερο πληθυσμό, ενώ όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, εντός του Σαββατοκύριακου ξεκινούν rapid test σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE