ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

Αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Για τη διαφύλαξη του συστήματος Υγείας αποφασίστηκε, όπως τα γυμναστήρια σε όλη την Κύπρο παραμείνουν κλειστά μέχρι 14 Δεκεμβρίου και έπειτα θα γίνει επαναξιολόγηση. 

Στην εξαγγελία των νέων μέτρων ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένη και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων Παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE