ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

Αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Για τη διαφύλαξη του συστήματος Υγείας αποφασίστηκε, όπως τα γυμναστήρια σε όλη την Κύπρο παραμείνουν κλειστά μέχρι 14 Δεκεμβρίου και έπειτα θα γίνει επαναξιολόγηση. 

Στην εξαγγελία των νέων μέτρων ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένη και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων Παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.