ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

Αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Για τη διαφύλαξη του συστήματος Υγείας αποφασίστηκε, όπως τα γυμναστήρια σε όλη την Κύπρο παραμείνουν κλειστά μέχρι 14 Δεκεμβρίου και έπειτα θα γίνει επαναξιολόγηση. 

Στην εξαγγελία των νέων μέτρων ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένη και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων Παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE