ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

Αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Για τη διαφύλαξη του συστήματος Υγείας αποφασίστηκε, όπως τα γυμναστήρια σε όλη την Κύπρο παραμείνουν κλειστά μέχρι 14 Δεκεμβρίου και έπειτα θα γίνει επαναξιολόγηση. 

Στην εξαγγελία των νέων μέτρων ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένη και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων Παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE