Τα Λύκεια και Τεχνικές Σχολές σε Λεμεσό και Πάφο θα λειτουργήσουν από ερχόμενη Δευτέρα

Τα Λύκεια και Τεχνικές Σχολές σε Λεμεσό και Πάφο θα λειτουργήσουν από ερχόμενη Δευτέρα

Τα Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σε συνέχεια των σημερινών Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Σημειώνεται ότι με φυσική παρουσία  θα λειτουργήσουν και οι αντίστοιχες τάξεις των Ιδιωτικών Σχολείων στις δύο Επαρχίες.

Αναφέρεται επίσης, ότι τα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου μπορούν στο εξής να λειτουργήσουν με φυσική παρουσία.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.