Τα Λύκεια και Τεχνικές Σχολές σε Λεμεσό και Πάφο θα λειτουργήσουν από ερχόμενη Δευτέρα

Τα Λύκεια και Τεχνικές Σχολές σε Λεμεσό και Πάφο θα λειτουργήσουν από ερχόμενη Δευτέρα

Τα Λύκεια και οι Τεχνικές Σχολές στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σε συνέχεια των σημερινών Αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών/-τριών, από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Σημειώνεται ότι με φυσική παρουσία  θα λειτουργήσουν και οι αντίστοιχες τάξεις των Ιδιωτικών Σχολείων στις δύο Επαρχίες.

Αναφέρεται επίσης, ότι τα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου μπορούν στο εξής να λειτουργήσουν με φυσική παρουσία.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE