Σεκιουριτάς έπνιξε μέχρι λιποθυμίας νεαρό σε μπαρ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς - ΒΙΝΤΕΟ

Σεκιουριτάς έπνιξε μέχρι λιποθυμίας νεαρό σε μπαρ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του σεκιουριτά να τον πνίξει μέχρι λιποθυμίας και να τον αφήσει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.

Σάλο στα social media προκάλεσε το video που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου από την παμπ ενός ξενοδοχείου στην Μελβούρνη, όπου σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ενός σεκιουριτά και ενός νεαρού.

Σε αυτό λοιπόν φαίνεται ο υπεύθυνος ασφαλείας να έχει πιάσει το νεαρό κεφαλοκλείδωμα και να τον πνίγει μέχρι λιποθυμίας, όταν και τον αφήνει να πέσει με το κεφάλι να πέσει στο έδαφος.

Μάλιστα στη συνέχεια, όπως είναι αναίσθητος, τον σηκώνει και τον βγάζει σηκωτό εκτός του μαγαζιού.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου θεωρούσε πως αφορμή για την ένταση ήταν το γεγονός οτι ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν από την ανάρμοστη συμπεριφορά του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τον βγάλουν έξω.

Δεν το έβαλε όμως κάτω... Πήδηξε έναν φράχτη, ξαναμπήκε μέσα και πήγε και έκατσε με την παρέα του.

Μόλις του ζητήθηκε να αποχωρήσει, εκείνος όχι απλά δεν έφυγε, αλλά πήδηξε μέσα από το μπαρ και άρχισε να βάζει μπύρα στο ποτήρι του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE