Δρόμοι ποτάμια στο Δήμο Σωτήρας Αμμοχώστου

Δρόμοι ποτάμια στο Δήμο Σωτήρας Αμμοχώστου

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και χθες την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Επίκεντρο της σφοδρής βροχόπτωσης ήταν ο Δήμος Σωτήρας, όπου οι δρόμοι στην κεντρική πλατεία πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα να καταστεί δύσκολη η διακίνηση για τους πεζούς και τα  οχήματα. Ελαφρές ζημιές υπέστησαν και κάποια υποστατικά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για άντληση νερών από σπίτια, υπόγεια υποστατικά και για ρυμούλκηση αυτοκινήτων από πλημμυρισμένους δρόμους.

Από την κακοκαιρία καταγράφηκαν ζημιές και στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεμοστρόβιλος που εκδηλώθηκε στην περιοχή έριξε κάποια κεραμίδια κι ένα ντεπόζιτο νερού. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σχολείο υπηρεσίες της τοπικής σχολικής εφορείας μαζί με εργολάβους και υδραυλικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην επιδιόρθωση των ζημιών.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος γονέων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου αναφέρει ότι όλα τα παιδιά ήταν καλά στην υγεία τους και πως δεν κινδύνεψε κανείς.

Για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, αυτά έμειναν στις τάξεις τους την ώρα του διαλείμματος. Η ανακοίνωση του συνδέσμου γονέων κάνει λόγο για μεμονωμένες υλικές ζημιές που προξενήθηκαν από την καταιγίδα, τις οποίες επιλήφθηκε άμεσα η σχολική εφορεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE