ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας : Στο 96% της κανονικής ανήλθε η βροχόπτωση τον Νοέμβριο

Τμ. Μετεωρολογίας : Στο 96% της κανονικής ανήλθε η βροχόπτωση τον Νοέμβριο

Στο 96% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Νοέμβριο, ανήλθε η συνολική βροχόπτωση αυτού του Νοέμβριου στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δίμηνο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου η βροχόπτωση ανήλθε στο 60%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας, από την 1 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 30 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί, η συνολική ποσότητα βροχής ανήλθε στα 51 mm σε σύγκριση με 53.3 mm της μέσης συνολικής ποσότητας για το μήνα. Το τελευταίο τριήμερο η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 6.2 mm.

Όσον αφορά τις περιοχές, στο Φρέναρος η βροχόπτωση ανήλθε στο 304% της μέσης για το μήνα, στην περιοχή του Λιμανιού της Λεμεσού στο 161%, στο αεροδρόμιο Πάφου στο 149%, στην Αθηένου στο 127,%, στον Σταυρό της Ψώκας στο 124% και στο σταθμό της Αθαλάσσας στη Λευκωσία στο 123%.
 
Αντίθετα, την λιγότερη βροχόπτωση σε σχέση με τη μέση του μήνα Νοεμβρίου, κατέγραψε το Κελλάκι που έφτασε μόλις στο 27%. Στο 63% ανήλθε η βροχόπτωση σε Σαϊττά, Πλατάνια και Λάρνακα και στο 64% σε Πρόδρομο και Ξυλοτύμπου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top